Konsulent

Janne Rossebø

Coach innen fysisk og psykisk helse

Janne driver bedriften 'Ditt Mål', der hensikten er å inspirere, motivere og hjelpe folk til å ta vare på seg selv og sin fysiske og psykiske helse, samt å være den beste versjonen av seg selv.

Hun har en tverrfaglig utdanning for å kunne jobbe helhetlig og gi et bredt tilbud innenfor livsstilsrelaterte utfordringer, som gjør at kundene kun trenger å forholde seg til en person.

 • Bachelor i Psykologi (Høgskolen i Innlandet/Lillehammer)
  "Jeg bruker min psykologiske utdanning i alt jeg driver med. Jeg coacher bedrifter på alt fra lederutvikling, salg, kommunikasjon, teambygging, prestasjon og utvikling. Jeg coacher enkeltpersoner i ulike utfordringer, som samlivsproblematikk, livsfaser, utvikling, verdier, prioriteringer, roller, livsfilosofi og prestasjon. Generelt kommer folk til meg når de trenger noen å snakke med, og står fast i hvilken vei de skal velge videre."
 • Bachelor i Ernærinngsfysiologi (Bjørknes Høyskole)
  "Jeg har et onlinetilbud i livsstilsendring, der vi jobber tverrfaglig. Jeg tar kostholdskonsultasjoner og skreddersyr opplegg ved behov."
 • Personlig trener (Akademiet for Personlig Trening)
  "Jeg har faste PT gruppetimer ute, hele året i Lillehammer og Follebu. I tillegg følger jeg opp enkeltpersoner ved behov. Ellers arrangerer jeg løpekurs 2 ganger i året, og PT timer på oppdrag for bedrifter og grupper."
 • Diplomert Massør (AFPT)
  Jobber som massør på Lillehammer Hud og Velvære 2-3 dager i uken.

Jeg holder også kurs, workshop og foredrag innenfor de ulike fagområdene.

Og jeg arrangerer treningsreise til Kreta 1 -2 ganger i året (@pametreningsreiser).