Om employ

Ansatte i Employ representerer et mangfold av yrkesgrupper

I Employ har vi musikere, skuespillere, fotografer, psykologer, forretningsutviklere, designere, konsulenter, forfattere, dansere og hagearkitekter.  En gjeng hyggelige og dyktige folk, bosatt over store deler av landet. Se hvem de er. Se hva de gjør. Se om det er noen som passer for ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lars er bosatt i Bergen og har en mastergrad i filosofi. Han har bred erfaring fra start-ups og er i dag med på å utvikle en oppstartsbedrift.

Lars Takle

Lars Takle

Konsulent

Konsulent

Dirigent, instruktør og foreleser

Jenny Austestad er dirigent, instruktør og foreleser. Hun har sin utdannelse fra Norges Musikkhøyskole, Musikhögskolan i Ingesund og Musikkonservatoriet i Tromsø. Siden 2006 har hun vært bosatt i Oslo og jobbet med musikkopplæring og korps i byen. Hun er også en kjent leder fra sommerkurs i regionen.

Jenny Austestad

Jenny Austestad

Dirigent / pedagog

Kultur

Dirigent, instruktør og pedagog som spiller tuba

Tomas Austestad kommer fra Eikelandsosen i Hordaland. Han fikk sin musikalske start som tubaist i Eikelandsosen skulemusikklag, før musikklinjen på Stord VGS tok ham til musikkstudier på musikkonservatoriet i Tromsø. Deretter bar det til Swedish National Orchestra Academy på Musikhögskolan i Gøteborg.

Tomas har medvirket som tubaist i en rekke orkester og korps. Siden 2008 har han bodd i Oslo, der han har etablert seg som dirigent og instruktør for både skole og amatørkorps. Tomas er en etterspurt pedagog som stadig er å finne på kurs og seminarer i regionen.

Tomas Austestad

Tomas Austestad

Dirigent / pedagog

Kultur

Bassist og produsent

Stian S. Hansen er bassist og produsent. Han har jobba og reist mye med artistar som Gabrielle, Marion Ravn, Carola, Samuel Ljungblad, Ole Børud og Kjell Inge Torgersen.

Stian Schøld Hansen

Stian Schøld Hansen

Musiker

Kultur

B-fotograf

Jonathan Bevan jobber som B-fotograf på en rekke forskjellige tv-drama, spillefilmer, reklamer og kortfilmer.

Jonathan Bevan

Jonathan Bevan

B-fotograf

Kultur

Musiker, musikalsk leder og dirigent

Kent Gøran Bakken har en bred bakgrunn innen direksjon og musikkvitenskap, med Master i Skolerettet Utdanningsvitenskap fra OsloMet. Idag arbeider han som dirigent og musikalsk leder for korps og i kulturskolen.

Kent Gøran Bakken

Kent Gøran Bakken

Musiker / dirigent

Kultur

Yngve er fast bassist under Kurt Nilsens Juleturné og spiller mye med flere band og konstellasjoner, som The Northern Belle, The Fretworkers og Yngve & His Boogie Legs. Han er også en flittig brukt musiker til forskjellige session-oppdrag.

Yngve Jordalen

Yngve Jordalen

Musiker

Kultur

Lydtekniker

Jørgen har opparbeidet seg lang erfaring som tekniker med live-lyd. Han har jobbet for mange scener, deriblant Rockefeller, Sentrum Scene, John Dee, Vulkan og mange flere. Fast tekniker for Duplex-kollektivet og har turnert med en rekke band.

Jørgen Moe Eikås

Jørgen Moe Eikås

Lydtekniker

Kultur

Filmklipper

Marta Sæverud er utdannet ved klippelinjen på Den Norske filmskolen, og ble uteksaminert sommeren 2010.
Hun jobber med film- og tv-klipp og har klippet dokumentar og tv-serier, samt reklame, filmtrailere og musikkvideo etter hun kom ut fra filmskolen.

Marta Sæverud

Marta Sæverud

Filmklipper

Kultur

Sofie B. Ringstad (f. 1992) er en Stavanger-basert kurator og skribent. Hun har lang fartstid som manager i musikkfeltet, og konsulterer kunstnere og institusjoner i skjæringspunktet mellom visuell og tidsbasert kunst. Sofie har mastergrad i Spatial Strategies ved Weißensee Kunsthochschule i Berlin, og er for tiden engasjert som kurator for KORO, blant annet på Nye SUS.

Sofie Bakke Ringstad

Sofie Bakke Ringstad

Kurator / kunstkonsulent

Kultur

Danser og koreograf

Ida Wigdel jobber som danser og koreograf i ulike samarbeid med base i Oslo. Hun er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo, avdeling moderne dans og samtidsdans.

Hennes nyeste forestilling er soloen "Sangrita", med premiere 18. november 2020 på Moderna Dansteatern i Stockholm.

Berstad / Helgebostad / Wigdel startet kompaniet Wigdel sammen med Ingeleiv Berstad og Kristin Helgebostad i 2013. Kompaniet markerte seg internasjonalt med forestillingen "Jordjenta" og ble valgt som Top Priority Companies 2015 i Aerowaves. Jordjenta har blant annet spilt under festivalene Norwind i Berlin, Spring Forward i Barcelona, ImPulsTanz i Wien, Euro-Scene Leipzig og Motel Mozaique i Rotterdam. Deres nyeste produksjon "Spoiler" har spilt i Rotterdam, Olomouc, MDT i Stockholm og Reykjavik under Ice Hot 2018.

Th'Line etablerte hun i 2006 sammen med Kristina Wallace. Deres nyeste forestilling "Anonymousse" hadde premiere februar 2020. "Steelo & Th'Future" fra 2019 turnérte festivalene Manila Fringe, Multiplié, Sånafest, Ravnedans, Meteor, Musikkteaterfest, Sorialab og Dansefestival Barents. Kompaniet har også laget forestillingene "Shake a Tower" og "Near Far Wherever You Are" på Dansens Hus, "Trynet Ditt" på utestedet Kulturhuset og "Meg, Meg og Meg" for ungdom (Scenekunstbrukets repertoar).

Ida har jobbet som danser for Ingun Bjørnsgaard (siden 2009), Francesco Scavetta, Ina Christel Johannesen, Ingeleiv Berstad, Sulekha Ali Omar, Stian Danielsen, Jon Tombre, Hege Haagenrud og Dans Design. Som koreograf har hun jobbet ved Rogaland Teater, Hålogaland Teater, Oslo Nye, Det Norske Teatret og Trøndelag Teater. Hun har undervist på Khio avdeling Teaterhøyskolen i Bevegelse 2015-2017.

Ida fikk Statens Kunstnerstipend for yngre, nyetablerte kunstnere 2010- 2012, Reise- og etterutdanningsstipend fra FFUK 2014 og Arbeidsstipend 2018-2020.

Ida Wigdel

Ida Wigdel

Danser

Kultur

Thomas André Hjelleset er 25 år gammel og kommer fra Randaberg. Han har bachelor som faglærer i rytmisk musikk og spiller bass. Spiller aktivt i band og er også freelance musiker. Bor for øyeblikket i Oslo og jobber også som tømrer.

Thomas André Hjelleset

Thomas André Hjelleset

Musiker

Kultur

Fra journalist til humorist – og musikar

Finn Tokvam er journalist, musikar og forfattar. Han er busett i Bergen, der han jobbar som journalist og humorist i NRK, mellom anna i programpostane Radio Røynda og P.I.L.S. (Populærmusikk Ispedd Litt Sladder). Han er òg spaltist i Bergens Tidende og vokalist i populærorkesteret Finn Erix.

Finn leverer tekstar, held kåseri, intervjuar, leiar og underheld på konferansar, årsmøter, festmiddagar og julebord. Dette gjer han åleine, men også saman med populærorkesteret Finn-Erix, eller i duosamarbeid med Tarjei Strøm, Olav Stedje, Bård Ose, Ragnar Hovland, Frode Grytten, Claus Sellevoll m.fl.

Tokvam debuterte som forfattar i 2005, saman med kollega Halvor Folgerø, med romanen Tyl.

Finn Tokvam

Finn Tokvam

Journalist og underholder

Kultur

Sofie Asplin er skuespiller, innleser og programleder. Hun startet sin skuespillerkarriere i 2012 og har siden vært å se i en rekke filmer og tv-serier, samt på teaterscenen. Sofie har en Bachelor i skuespill fra Westerdals (2018-2021), har laget podkasten "Brekk et bein" og hun har startet opp teaterkompaniet "Bygdeteateret".

Sofie Asplin

Sofie Asplin

Skuespiller

Kultur

Lydtekniker

Helge Taksdal har siden januar 2016 vært fungerende teknisk ansvarlig på Blå. Han jobber som frilansende lydtekniker for Blå, Kulturkirken Jakob, Nordic Live, Konsertsystemer og flere aktører.

Helge Taksdal

Helge Taksdal

Lydtekniker

Kultur

Formidler

Kjell Inge Torgersen er en etter hvert etablert artist, en ettertraktet konferansier, en prisbelønt tekstforfatter, en etablert voice over-stemme og jobber også som idéskaper innen kommunikasjon og reklame.

Som artist har han flere utgivelser bak seg. Tre singler fra hans seneste album, Mudderlys, ble ABC-listet på NRK P1 i til sammen over et halvt år. Låta som fikk mest spilletid var "Eg fant ein ring", med både "Hud" og "Samme sol" på listene. Disse låtene følger etter sanger som "Aks av gull", "Tidevatn", "Skjøre", "Fugl av fred" (duett med Ole Paus), "Hold meg, tål meg", "Dag blir natt" (duett med Jan Ingvar Toft), julesangen "Stjernenatt" og coverversjonen av Finn Kalviks "Aldri i livet" — som alle har fått god radiospilling.

Han har spesielt profilert seg som utøver på nynorsk, men hans siste albumprosjekt er gjennomført på dialekt. Det samme er "Kan 'kje finna fingen", som kom ut våren 2019, en ny versjon av Stavangerensemblets / Svein Tang Was gamle klassiker.

Kjell Inge gjør både konserter solo og med band, og han stiller gjerne som kulturelt innslag under konferansen. I tillegg til det musikalske, sprer han humor og lune tanker. Som tekstformidler har han bidratt i mange sceneoppsetninger – og også i lydbøker, reklame og podkaster.

Han er en ettertraktet konferansier.

På dagtid er Kjell Inge også mangeårig idé- og reklamemann og liker seg godt som skribent. Han har skrivestua si i Tinfabriken, i østre bydel i Stavanger, hvor også Employ har hovedkvarteret sitt. Fra universitetet har han en cand.mag. i humanistiske fag, samt ped. Han er tillært ekstrovert, men elsker timer for seg selv bak lukkede dører, i all hemmelighet.

Han er ganske flink til å bakke med tilhenger.

Foto: Stig Håvard Dirdal

Kjell Inge Torgersen

Kjell Inge Torgersen

Formidler

Kultur

Lars Dyngeland er psykolog og har jobbet med mange problemstillinger, bl.a.  gjennom sitt arbeid på døgn- og allmenpoliklinisk avdeling i spesialisthelsetjenesten. Nå jobber han for Onlinepsykologene og tilbyr psykoterapi forankret i kunnskap om følelser og psykodynamisk teori. Han har tro på strukturert feedback og målrettet praksis og opplever at dette bidrar både til sin egen utvikling som terapeut og klientenes utbytte av terapi. Han er en nysgjerrig og åpen person, et Steinerskolebarn og hobbymusiker.

Lars Dyngeland

Lars Dyngeland

Psykolog

Helse

Tove Tuntland er utdannet økonom, og har erfaring med administrasjon og ledelse innen både idrett, bedrift og organisasjon. I tillegg jobber hun som fotballtrener i Vålerenga Fotball.

Tove Tuntland

Tove Tuntland

Rådgiver

Musiker, produsent, trommeslager, gitarist, bassist og vokalist. En av grunnleggerne og trommeslager i metalbandet Circus Maximus, trommeslager i metalbandet Insense og sessionmusiker.

Truls Haugen

Truls Haugen

Musiker / produsent

Kultur

Lydtekniker og prosjektleder hos LX Design AS, samt freelance tekniker.


Kjetil Walther

Kjetil Walther

Lydtekniker

Kultur

Bergensk lydteknikk på reise

Michael jobber som lydtekniker med Bergen som base. Der har han arbeidet på forskjellige venues, med Hulen, Kulturhuset Østre og USF Verftet som tyngdepunkt. Michael reiser en del, blant andre med Sondre Lerche og Great News – og en rekke andre. Han har bred erfaring fra flere festivaler, så som Hove, Tons of Rock, Borealis Festivalen, EKKO Festivalen, Nattjazz, og har stått for både produksjon og avvikling.

Michael Edward Bjørnaali

Michael Edward Bjørnaali

Lydtekniker

Kultur

Jonathan har Master i Geografi fra UiO og har fullført årsstudiet i Natur- og Kulturminneoppsyn. Han er sertifisert 'Senior Polar Guide' fra Polar Tourism Guide Association, godkjent Svalbard guide 'Sommer felt' og 'Vinter felt' fra Svalbard Guide Opplæringen, 'Turleder Hav' fra Norges Padleforbund, 'Wilderness first Responder' fra National Outdoor Leadership School og sertifisert båtfører etter 12-pax forskriften. Han er kjent med de fleste oppgaver innen polar feltarbeid året rundt, fra forskning og undervisning til reiseliv, film, oppsyn, søk- og redning. Når det trengs ekspertise og logistisk støtte til prosjekter utenfor allfarvei byr han på to tiår med erfaring.

Jonathan Teuchert

Jonathan Teuchert

Polarguide

Konsulent

Ingrid er en av Norges få frilans fagottister med utdannelse fra København og London. Hun har bodd i Norge siden 2006 og har hele landet som arbeidsfelt hvor hun blir engasjert for kortere og lengre oppdrag i orkestre og ensemble. I 2014 startet hun treblåstrioen Taffelpikene som er en av Norges mest aktive kammerensemble med høy konsertaktivitet og et stort antall bestillingsverk i katalogen.


 Ingrid Åhlander Bennett

Ingrid Åhlander Bennett

Musiker

Kultur

Elin har jobbet i ca. 15 år som Art Director i Fasett AS. Har vært kreativt ansvarlig for kunder som Lyse, Altibox, Laerdal Medical, Ivar IKS bl.a. Har også vært gründer for et bedrift-sykkelbudfirma, samtidig som hun har renovert, stylet og solgt en del leiligheter med gode resultater.

Jobber i dag som boligfikser- og stylist og tar også ulike oppdrag som eksempelvis rådgivning ved oppussing.

Elin Minde

Elin Minde

Interiørdesigner

Konsulent

Musiker og musikkpedagog

Morten Barrikmo er en norsk musiker (klarinett, bassklarinett og saksofon) og musikkpedagog utdannet ved Norges musikkhøgskole. Han jobber i hovedsak med improvisasjon og moderne musikk, alternative spilleteknikker, rock og jazz. Han har medvirket i ensembler som Trondheim Jazzorkester, Oslo Sinfonietta, KORK og BIT20 Ensemble, og har gitt ut platen mOOn Over tOwns med BOA, og sammen med Ole Jørn Myklebust har han deltatt i den non-verbale Rikskonsertforestillingen Klangbein.

Han startet sin jazzkarrière i dixilandgruppa Dixiplene og i storbandet Kongsberg Storband. Barrikmo har også vært aktivt med i Kongsberg Jazzfestival.

Barrikmo spiller bassklarinett på Susanna & the Magical Orchestra sitt tredje album (2009).

Morten Barrikmo

Morten Barrikmo

Musiker / musikkpedagog

Kultur

Eirik Berge er pianist, komponist og arrangør og har jobbet med en rekke artister som Ole Edvard Antonsen, Sissel Kyrkjebø, Ronan Keating, Madcon, Nik Kershaw og mange flere. Som komponist og arrangør har han medvirket på flere skandinaviske plater, konserter og teateroppsetninger. Arrangementene hans er blitt spilt av ensembler som DR SymfoniOrkestret, DR Pigekoret TrondheimSolistene, Czech National Symphony Orchestra, Stockholm Session Strings, Oslo Session Strings, Stavanger Symfoniorkester og Kristiansand Symfoniorkester. Han har sin komposisjons- og orkestreringsutdannelse fra Berklee College of Music i Boston, USA.

Eirik Berge

Eirik Berge

Musiker

Kultur