Om employ

Ansatte i Employ representerer et mangfold av yrkesgrupper

I Employ har vi musikere, skuespillere, fotografer, psykologer, forretningsutviklere, designere, konsulenter, forfattere, dansere og hagearkitekter.  En gjeng hyggelige og dyktige folk, bosatt over store deler av landet. Se hvem de er. Se hva de gjør. Se om det er noen som passer for ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Etter 14 år som hagedesigner og fast ansatt i Nygaard AS, har jeg endelig turt å ta skrittet og kastet meg ut i grunderlivet …mye takket være Employ!

Jeg er gift, bor på Vassøy og har to barn og hund. Er en utadvendt person med allsidige interesser. Lar meg lett engasjere, og har en åpen og positiv innstilling til omgivelsene rundt meg. Fritidsinteressene mine er preget av årstidene, og har alltid en eller flere hobbyer som passer til sesongen. Jeg liker meg godt utendørs, og er en ivrig bruker av både kajakk, SUP og hengekøye. Vinteren bruker jeg mer innendørs eller er på hytta i fjellet. Blir lett glødende intresesert i nye og spennende utfordringer, både i arbeidslivet og privat.

Jeanette Jakobsen

Jeanette Jakobsen

Hagearkitekt

Konsulent

Rikke er artist, låtskriver, produsent og frilans sanger. Hun har gitt ut 6 album og jobbet/jobber som korist for en rekke artister, blant andre Jarle Bernhoft, Emma Steinbakken, Madcon, Alan Walker, Gabrielle og Sivert Høyem. Man har også sett henne som en del av husbandet på utallige TV-produksjoner som f.eks Hver gang vi møtes, Stjernekamp og Idol.

Rikke Normann

Rikke Normann

Musiker

Kultur

Martin er lydtekniker og arbeider på forskjellige scener og kulturhus i Oslo-regionen. Han gjør også frilansjobber for utleiefirmaer rundt Oslo.

Martin Sagen

Martin Sagen

Lydtekniker

Kultur

Lars Dyngeland er psykolog og har jobbet med mange problemstillinger, bl.a.  gjennom sitt arbeid på døgn- og allmenpoliklinisk avdeling i spesialisthelsetjenesten. Nå jobber han for Onlinepsykologene og tilbyr psykoterapi forankret i kunnskap om følelser og psykodynamisk teori. Han har tro på strukturert feedback og målrettet praksis og opplever at dette bidrar både til sin egen utvikling som terapeut og klientenes utbytte av terapi. Han er en nysgjerrig og åpen person, et Steinerskolebarn og hobbymusiker.

Lars Dyngeland

Lars Dyngeland

Psykolog

Helse

Trommeslager og pedagog

Hans Marius Indahl har studert ved Jazz og Rytmisk ved Agder Folkehøgskule og Populærmusikk ved NISS (Westerdals). Bor i Oslo og jobber som trommeslager og pedagog. Spiller for tiden med Anna of the North, Mimmi Tamba og Hege Bjerk – i tillegg til annet freelancearbeid. Skills: ableton, trommeslager, komponist, lærer, beatdesigner og turnéleder.

Hans Marius Indahl

Hans Marius Indahl

Musiker

Kultur

Håvard Krogedal er daglig leder i Employ Kultur og har Employs kontor på Grünerløkka i Oslo som base.

Han har bakgrunn som musiker og har tidligere jobbet som bookingagent for artister, regnskapsfører for småbedrifter og hatt ulike administrative stillinger. Håvard har jobbet i Employ-administrasjonen siden 2014.

Håvard Krogedal

Håvard Krogedal

Daglig leder / musiker

Kultur

Stian Sørheim Espevoll er utdannet ved Universitetet i Bergen. Han er spesialist i klinisk voksenpsykologi og har bred arbeidserfaring.

Stian er psykolog og medeier i Onlinepsykologene og jobber der med behandling av traumer, angst, tvang, depresjon, sorg og søvnvansker. Stian tilbyr også behandling av psykiske helseplager hos barn, ungdom og gir veiledning til foreldre.

Stian Sørheim Espevoll

Stian Sørheim Espevoll

Psykolog

Helse

Sanger, komponist og skuespiller

Frank Havrøy, født 1969, er sanger, komponist og skuespiller, bosatt i Oslo. Han har sin utdanning fra Norges Musikkhøgskole og Statens Operahøgskole. Frank har sunget med mange orkester over hele i landet, og som sanger har han deltatt ved en rekke av landets festivaler. Han er en etterspurt klassisk sanger, men behersker også flere sjangere. Frank har spesielt markert seg innenfor samtidsmusikk og har et uttrykksregister som spenner fra normal klassisk sang til overtonesang, folketoneeffekter og improviserte utvidede vokalteknikker.

Frank har vært medlem av vokalensemblet Nordic Voices siden 1997. Med dem har han bådde turnert og gitt ut plater internasjonalt.

Fra 2019 er Frank en av to kunstneriske ledere for Glogerfestspillene.

Som komponist arbeider Frank innenfor flere sjangre, og hans verk for kor har oppnådd god utbredelse, hvorav flere har kommet inn på standardrepertoaret til noen av de beste korene i landet. Frank er også meget aktiv som låtskriver, og fremfører ofte sine egne sanger med eget band.

Frank debuterte i 2011 som skuespiller ved Nationaltheatret med barneteaterstykket ”Istialia” og har siden vært aktiv innenfor sceneprosjekter, spesielt innenfor musikkteater. I 2018 spilte han i Teater Innlandets produksjon ”Testosteron”, et prosjekt der han debuterte som manusforfatter.

Frank avsluttet i 2015 sitt doktorgradsarbeid om ensemblesang og mottok graden PhD. Han arbeider blant annet som fagseksjonsleder for vokal, dirigering og kirkemusikk ved Norges musikkhøgskole.

Frank Havrøy

Frank Havrøy

Musiker

Kultur

Jarrod is a live audio/stage technician from the USA, now living and working full time in Stavanger after completing a one year graduate program in Music Production and Recording at UiS. He has a Bachelor degree in Music Business and Music Technology from the University of Wisconsin - Oshkosh, and has worked with live sound and events for the past six years. Over those years, he has worked a multitude of events from small concerts and conferences, to festivals, tours, and large concert halls/ arenas.

Jarrod Koepke

Jarrod Koepke

Lydtekniker

Kultur

Lydtekniker

Tom Erik er en godt etablert lydtekniker med base i Sandefjord. Han reiser mye på Østlandet og har jobbet for en rekke artister, firma og organisasjoner, deriblant Kongsberg Jazzfestival, Ibsenhuset, Ælvespeilet, Plumbo, Elvis on Tour, Bary m.fl.

Tom Erik Stokness

Tom Erik Stokness

Lydtekniker

Kultur

Foto og video i mange disipliner

Jarle H. Moe har jobbet som foto- og videofotograf i en årrekke. Hovedfokuset er på musikkfoto, både av og på scenen, og fotojournalistiske bilder. I snitt dekker han 200 konserter i året – og gjør alltid sitt ytterste for å fange essensen hver eneste konsert han dekker.

Moe har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Han er fast bidragsyter til bildebyrået Gonzales Photo (underleverandør til bl.a. NTB Scanpix) og jobber også for det norske musikkmagasinet Gaffa. Jarle bor i Bergen, men reiser gjerne hvor som helst for nye oppdrag.

Jarle Hovda Moe

Jarle Hovda Moe

Foto- og videograf

Kultur

Sosionom og konsulent

Sissel har erfaring fra veiledning, saksbehandling, omstillinger, rutinebeskrivelser, kvalitetssikring, undervisning og fagutvikling. Hun tar også vikaroppdrag.

Sissel Helgø Stray

Sissel Helgø Stray

Sosionom / saksbehandler / veileder

Konsulent

Dirigent og instrumentallærer

Torunn Bachmann studerte ved Barratt Due musikkinstitutt, 4-årig instrumentalpedagogisk utdanning, med trombone som hovedinstrument. Hun har videreutdanning i musikkbarnehagemetodikk og fra Norges musikkhøgskole, Musikk og helse. Hun arbeider nå på master i musikkpedagogikk.

Til daglig jobber hun som dirigent i Meland kulturskule og tar oppdrag som frilans dirigent og instrumentallærer i skolekorps.

Kort og godt sier Torunn: Jeg elsker jobben min, og vet altså ikke hva annet jeg kunne ha drevet med!

Torunn Elisabeth Bachmann

Torunn Elisabeth Bachmann

Musiker

Kultur

Anders arbeider frilans som dansekunstner, og har medvirket i en rekke produksjoner i både inn- og utland, og er basert i Oslo. Etter endt utdanning ved London Contemporary Dance School turnerte han internasjonalt med kompaniet VERVE, og avsluttet sommeren 2018 en MA i utøvende samtidsdans ved Northern School of Contemporary Dance i Leeds (UK).

Som danser har Anders jobbet i produksjoner av blant andre Ida Cathrin Utvik, STICKY Productions og Ingri Fiksdal, og har i flere år samarbeidet tett med Carl Aquilizan, samt med Marit Meløe som duoen Meløe/Engebretsen. Prosjektene hans feirer keitete virtuositet og spontanitet, og eksperimenterer med strukturer, timing, forventning og humør. Hans eget arbeid har vært programmert av blant andre RAS, Bærum Kulturhus, og på festivaler over hele Norge og i utlandet.

Gjennom sin kunstneriske virksomhet har Anders opparbeidet seg bred prosjektkompetanse både foran og bak scenen, og også har jobbet som produsent og teamleder ved festivaler, teater og kulturhus. Videre har han erfaring som konsulent og rådgiver for en rekke organisasjoner, og bidratt til organisasjonsutvikling med særlig fokus på kommunikasjonsarbeid, både strategisk og operativt. Han har også hatt ulike styreverv i virksomheter innen kunst og kultur.

Anders Engebretsen

Anders Engebretsen

Danser

Kultur

Danser og koreograf

Ida Wigdel jobber som danser og koreograf i ulike samarbeid med base i Oslo. Hun er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo, avdeling moderne dans og samtidsdans.

Hennes nyeste forestilling er soloen "Sangrita", med premiere 18. november 2020 på Moderna Dansteatern i Stockholm.

Berstad / Helgebostad / Wigdel startet kompaniet Wigdel sammen med Ingeleiv Berstad og Kristin Helgebostad i 2013. Kompaniet markerte seg internasjonalt med forestillingen "Jordjenta" og ble valgt som Top Priority Companies 2015 i Aerowaves. Jordjenta har blant annet spilt under festivalene Norwind i Berlin, Spring Forward i Barcelona, ImPulsTanz i Wien, Euro-Scene Leipzig og Motel Mozaique i Rotterdam. Deres nyeste produksjon "Spoiler" har spilt i Rotterdam, Olomouc, MDT i Stockholm og Reykjavik under Ice Hot 2018.

Th'Line etablerte hun i 2006 sammen med Kristina Wallace. Deres nyeste forestilling "Anonymousse" hadde premiere februar 2020. "Steelo & Th'Future" fra 2019 turnérte festivalene Manila Fringe, Multiplié, Sånafest, Ravnedans, Meteor, Musikkteaterfest, Sorialab og Dansefestival Barents. Kompaniet har også laget forestillingene "Shake a Tower" og "Near Far Wherever You Are" på Dansens Hus, "Trynet Ditt" på utestedet Kulturhuset og "Meg, Meg og Meg" for ungdom (Scenekunstbrukets repertoar).

Ida har jobbet som danser for Ingun Bjørnsgaard (siden 2009), Francesco Scavetta, Ina Christel Johannesen, Ingeleiv Berstad, Sulekha Ali Omar, Stian Danielsen, Jon Tombre, Hege Haagenrud og Dans Design. Som koreograf har hun jobbet ved Rogaland Teater, Hålogaland Teater, Oslo Nye, Det Norske Teatret og Trøndelag Teater. Hun har undervist på Khio avdeling Teaterhøyskolen i Bevegelse 2015-2017.

Ida fikk Statens Kunstnerstipend for yngre, nyetablerte kunstnere 2010- 2012, Reise- og etterutdanningsstipend fra FFUK 2014 og Arbeidsstipend 2018-2020.

Ida Wigdel

Ida Wigdel

Danser

Kultur

Pianist / kapellmester / arrangør

Knut Aabø er utdannet pianist og arrangør ved Rogaland Musikkonservatorium. Han har vært musikalsk ansvarlig for en rekke produksjoner ved Rogaland Teater og Stavangeren, og har i tillegg medvirket i musikaler som bl.a. Les Miserables, Evita, JCS, Billy Elliot, West Side Story og Miss Saigon. Han er en ettertraktet kapellmester, arrangør og repetitør, og allsidig frilansvirksomhet omfatter bl.a. jobbing med Stavanger Symfoniorkester, Hanne Sørvaag, Dag Schreiner, Britt-Synnøve Johansen og Randi Tytingvåg.

Knut Aabø

Knut Aabø

Musiker

Kultur

Ingrid er en av Norges få frilans fagottister med utdannelse fra København og London. Hun har bodd i Norge siden 2006 og har hele landet som arbeidsfelt hvor hun blir engasjert for kortere og lengre oppdrag i orkestre og ensemble. I 2014 startet hun treblåstrioen Taffelpikene som er en av Norges mest aktive kammerensemble med høy konsertaktivitet og et stort antall bestillingsverk i katalogen.


 Ingrid Åhlander Bennett

Ingrid Åhlander Bennett

Musiker

Kultur

Dirigent, instruktør og foreleser

Jenny Austestad er dirigent, instruktør og foreleser. Hun har sin utdannelse fra Norges Musikkhøyskole, Musikhögskolan i Ingesund og Musikkonservatoriet i Tromsø. Siden 2006 har hun vært bosatt i Oslo og jobbet med musikkopplæring og korps i byen. Hun er også en kjent leder fra sommerkurs i regionen.

Jenny Austestad

Jenny Austestad

Dirigent / pedagog

Kultur

Håkon Hagen Knudsen er en allsidig musiker. Han virker både i band og gjør solistinnslag. Han tar gjerne rollen som komponist og arrangør.

Han håndterer saksofon og bassklarinett, er treblåsinstruktør og dirigent. Han virker også som utøvende jazzmusiker. Basert på Sunnmøre.

Han tar oppdrag i mange forskjellige sammenhenger, som konserter, bryllup, begravelser, bursdager, firmafester – både som innslag og taffel. Gjennom et stort musikernettverk kan han stille opp med musikalske innslag både som band, duo eller helt solo.

Håkon Hagen Knudsen

Håkon Hagen Knudsen

Musiker / musikkpedagog

Kultur

Sanger og pianist

Trude Kristin leverer sang og musikk til begravelser, brylluper, events og konserter som solist og pianist.

Har gitt ut 3 album:
Duften av liv (2015), Vinterlys (2017) og Duften av kjærlighet (2020).
Hun gav også ut singelen ”Det skal gå bra” (2020) som et trøst og takk til helsearbeidernes fantastisk innsats under Corona-krisen, på bestilling fra Diakonhjemmet.

Trude Kristin Klæboe

Trude Kristin Klæboe

Musiker

Kultur

Lisbeth har fagbrev som portrettfotograf og har jobbet med fotografi og mennesker størsteparten av sitt liv. Hun har fotografert i utallige bryllup, ledd, grått, danset og sunget med små og store!

I dag har hun base, med kontor og galleri, i Mandal, Agder, men jobber der det passer hver enkelt kunde. Hjemme, ved sjøen, på hytta, i hagen, i skogen eller på kontoret. Hun er også tilgjengelig for fotografering utenfor Agder.

Tidvis jobber hun som formidler med egen produserte produksjoner for Den kulturelle skolesekken, samt med kunst og formidling gjennom galleriet T I D, et visningssted for samtidskunst.Lisbeth Finsådal

Lisbeth Finsådal

Fotograf, formidler, gallerist

Kultur

Kingsford ble uteksaminert fra Nord Universitet (tidligere HiNT) i 2009 og har etter endt utdanning vært aktuell i diverse produksjoner på skjerm og scene.

Han har vært tilknyttet blant annet Trøndelag Teater og Nationaltheatret. I 2022 mottok oppsetningen Superkid, skrevet og spilt av Kingsford, Heddaprisen.

Kingsford har også medvirket i flere tv-serier som blant annet den prisvinnende islandske krimserien Innesperret, Hjem til jul og Twin, i tillegg til filmer som for eksempel Norges første Netflix-film, Kadaver.

Kingsford Siayor

Kingsford Siayor

Skuespiller

Kultur

Bassist, arrangør og universitetsforeleser

Per Elias Drabløs er musiker fra Orkdal i Sør-Trøndelag, men har bodd og virket i Kristiansand siden 1987. Underviser ved Universitetet i Agder, i tillegg til utstrakt freelancevirksomhet. Også medlem av bandet Secret Garden siden 1996.

Per Elias Drabløs

Per Elias Drabløs

Musiker

Kultur

Are er kreatør og rådgiver innen design, merkevarebygging og kommunikasjon. Han designer og implementerer nettsider i Webflow. Et kodefritt og fleksibelt system, hvor endringer og justeringer utføres i første ledd. Mer effektivt og lønnsomt for kunde Og han hjelper selskaper og lage bedre presentasjoner, og gjennom foredrag lærer han villig bort sine beste triks.

I tillegg er Are trubadur/artist som spiller gitar og synger fra et bredt repertoar med kjente låter som passer for folk flest. Garantert god stemning og høy allsangfaktor. Til fest, bryllup, firmafest, julebord, jubileum, eventer mm. I tillegg jobber han tett med flere etablerte tekstforfattere og lager egen musikk.

Are Sleveland

Are Sleveland

Designer / Musiker

Kultur

Lydtekniker

Louise er lydtekniker, basert rundt Oslo. Hun har utdanning fra Gateakademiet i Kristiansand, Lydteknikk og NISS 09-11, Lydteknikk. Louise turnerer med en rekke band og artister – deriblant Silje Nergaard & Espen Berg, Hilde Louise Asbjørnsen, Sol Heilo, Kajsa Balto og Benedicte Torget. Hun har også jobbet med artister som Anita Skorgan, Tord Gustavsen trio, Gurls og Ellen Andrea Wang blant mange andre.

Hun har stor erfaring som inhouse tech på venuer som Victoria Nasjonal JazzScene, Sentralen, Café Mono, Krøsset og Kulturkirken Jakob. Hun har også jobbet for utleiefirmaer, og har erfaring fra festivaler som Moldejazz, Førdefestivalen, Slottsfjell og Øya, og forskjellige systemer hos: Bright, MoldeForum og Bary.

Louise Lavoll

Louise Lavoll

Lydtekniker

Kultur

Hilde Dahl er en norsk musiker bosatt i Sandefjord. Hun arbeider freelance som sanger, artist og skuespiller, i tillegg til instruktørarbeid innen musikk, teater og revy.

Hennes første musikkalbum heter "Hope Is Happiness", hvor hun har satt melodier til eldre tekster av blant andre Edgar Allan Poe, Richard Le Gallienne og CJ Dennis.

Hilde Dahls orkester består av Snorre Kiil Saga, Sigmund Nilsen, Eivind Molden Norseng og Lars Støvland.

Hilde Dahl

Hilde Dahl

Musiker / dirigent

Kultur