Om employ

Ansatte i Employ representerer et mangfold av yrkesgrupper

I Employ har vi musikere, skuespillere, fotografer, psykologer, forretningsutviklere, designere, konsulenter, forfattere, dansere og hagearkitekter.  En gjeng hyggelige og dyktige folk, bosatt over store deler av landet. Se hvem de er. Se hva de gjør. Se om det er noen som passer for ditt prosjekt.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Eirik Berge er pianist, komponist og arrangør og har jobbet med en rekke artister som Ole Edvard Antonsen, Sissel Kyrkjebø, Ronan Keating, Madcon, Nik Kershaw og mange flere. Som komponist og arrangør har han medvirket på flere skandinaviske plater, konserter og teateroppsetninger. Arrangementene hans er blitt spilt av ensembler som DR SymfoniOrkestret, DR Pigekoret TrondheimSolistene, Czech National Symphony Orchestra, Stockholm Session Strings, Oslo Session Strings, Stavanger Symfoniorkester og Kristiansand Symfoniorkester. Han har sin komposisjons- og orkestreringsutdannelse fra Berklee College of Music i Boston, USA.

Eirik Berge

Eirik Berge

Musiker

Kultur

Sanger og komponist

Nils Christian Fossdal er utdannet ved Rogaland Musikkonservatorium og Statens operahøgskole. Han har hovedsakelig virket som frilanssanger og komponist/lydkunstner etter endte studier. Tidligere har Nils Christian vært medlem av vokalgruppen Gli Scapoli og gruppen State. Han har også hatt flere framtredende roller i ulike musikaler, teater- og operaoppsetninger, blant annet med en sentral rolle i Mamma Mia-oppsetningen på Folketeateret i Oslo.

For mange barn er Nils Christian best kjent kjent som Lektor Fossdal fra skuespillerensemblet Galen i halen. Han er også en del av bluegrass/gospel gruppen Lucky Four, som laget musikk til filmen "Sykt Lykkelig".

Nils Christian Fossdal

Nils Christian Fossdal

Musiker / skuespiller

Kultur

Kristian Dragsund er en allsidig mann som har bakgrunn som prest og tømrer. Han har de siste årene jobbet i begravelsesbransjen og driver i dag Dragsund Begravelsestjeneste med utgangspunkt på Ganddal, Sandnes.

Dragsund har lang erfaring med å møte mennesker i ulike livssituasjoner. Gjennom sitt selskap iFamilie AS tilbyr han «Verktøy for Livet» - en hjelp til å forstå seg selv og mennesker vi omgås.

Kristian Dragsund

Kristian Dragsund

Veileder / gravferdskonsulent

Konsulent

Vidar Hodnekvam er en erfaren komiker og har stått på scenen siden 2007. Siden da har han mottatt en rekke priser, samt en Komipris-nominasjon for sin standup. Han har vært med i kritikerroste show som "Feelgood Humorgalla" med Thomas Giertsen i 2011, og han har satt opp egne forestillinger i 2013 og "Bergensbølgen" i 2015. I 2017 var han med på "Julelatter" og reiser ellers hele tiden i alle fylker med sin standup.

Han er ellers å høre på Radio rock med programmet "Valgfag Rock". Vidar har også skrevet tekster for en rekke komikere og TV-program.


Vidar Hodnekvam

Vidar Hodnekvam

Komiker

Kultur

Brendan is from Banbridge in Northern Ireland and has worked as a professional folk musician since 1991. He is a multi-instrumentalist specialised in uilleann pipes (Irish bagpipes) and tin whistles.

Back in Ireland, he was teaching in primary and secondary level schools as well as in several Comhaltas branches, primarily Warrenpoint and Annaclone Comhaltas, both individuals and groups. He has several years of experience teaching music to children and adults alike.

Brendan has toured extensively in the USA, Canada, and most of Europe, notably with the famous show Celtic Thunder. Since 1992, he has performed regularly with Phil Coulter in venues such as Carnegie Hall, Boston Symphony Hall, Radio City NY, the Lincoln Centre NY, and at the White house for President Clinton in 1998. He has also performed with artists like Justin Hayward, John Prine, Emmylou Harris, Elvis Costello, Steve Harley and Nanci Griffith.

Since 2020, Brendan has established himself in Oslo, where he is currently performing and teaching Irish music. He is a founding member on the band Muintir and the duo Dúchas.

Brendan Monaghan

Brendan Monaghan

Musician

Kultur

Kulturarbeidar, impresario og sceneprodusent

Gjennom samarbeid med ei rekke produsentar og artistar innan musikk og scene har Linda fått nytta si dragning mot systematikk og mønstre med den evige inspirasjonen som ligg i dei kreative kreftene. Sjølv kallar ho seg eit typisk mattehovud og utdanna realfagslærar og seier at det kanskje ikkje var det mest opplagte at ho skulle ende som kulturarbeidar. Men fascinasjonen og interessen for det skapande har alltid dradd henne mellom desse universa. Og dei siste ti åra har ho funne ein måte å kombinere det på.

Ambisjonen er først og fremst å ha det gøy på jobb, "…og viss eg i tillegg kan sleppe å smøre meg matpakke... ja, då kan eg ikkje be om noko meir", seier Linda.

Linda Børnes

Linda Børnes

Impresario

Kultur

Jonas har jobbet i kulturbransjen siden 1999. Han driver nå i hovedsak med rigging, sceneteknikk og installasjon, men er habil til og gjøre lyd, lys og a/v.

Han har erfaring fra alle aspekter ved et arrangement fra festivalfrivillig til totalleverandør


Jonas Rydberg

Jonas Rydberg

Prosjektleder / produksjonskonsulent

Kultur

Elin har jobbet i ca. 15 år som Art Director i Fasett AS. Har vært kreativt ansvarlig for kunder som Lyse, Altibox, Laerdal Medical, Ivar IKS bl.a. Har også vært gründer for et bedrift-sykkelbudfirma, samtidig som hun har renovert, stylet og solgt en del leiligheter med gode resultater.

Jobber i dag som boligfikser- og stylist og tar også ulike oppdrag som eksempelvis rådgivning ved oppussing.

Elin Minde

Elin Minde

Interiørdesigner

Konsulent

Martin er lydtekniker og arbeider på forskjellige scener og kulturhus i Oslo-regionen. Han gjør også frilansjobber for utleiefirmaer rundt Oslo.

Martin Sagen

Martin Sagen

Lydtekniker

Kultur

Lars er bosatt i Bergen og har en mastergrad i filosofi. Han har bred erfaring fra start-ups og er i dag med på å utvikle en oppstartsbedrift.

Lars Takle

Lars Takle

Konsulent

Konsulent

Linn er utdannet psykolog ved Københavns universitet. Hun har bred erfaring med behandling av milde og moderate psykiske vansker hos voksne, barn og unge. Tidligere har hun jobbet i spesialisthelsetjenesten med barn og unge, og tilbyr veiledning til foreldre som har barn med psykiske utfordringer. Linn har også erfaring fra bedriftshelsetjeneste, og har kompetanse innenfor arbeidsmiljø, stressmestring og konflikthåndtering.

I møte med mennesker er Linn opptatt av å tilby et trygt og åpent rom for samtale. Det å ha en empatisk og varm tilnærming er sentralt for behandling av mennesker i en vanskelig livssituasjon. Hvert menneske er unikt, og terapien tilpasses derfor den enkeltes situasjon og behov.

https://www.ledigpsykolog.no/linn-%C3%B8fsti/

https://onlinepsykologene.no/vare-psykologer/linn-ofsti/

Linn Øfsti

Linn Øfsti

Psykolog

Helse

Dirigent, instruktør og foreleser

Jenny Austestad er dirigent, instruktør og foreleser. Hun har sin utdannelse fra Norges Musikkhøyskole, Musikhögskolan i Ingesund og Musikkonservatoriet i Tromsø. Siden 2006 har hun vært bosatt i Oslo og jobbet med musikkopplæring og korps i byen. Hun er også en kjent leder fra sommerkurs i regionen.

Jenny Austestad

Jenny Austestad

Dirigent / pedagog

Kultur

Øyvind har laget film siden barndommen, og regisserte flere kortfilmer på Danvik Folkehøgskole og European Film College før han bestemte seg for å spesialisere seg i filmfoto. Etter flere år som frilanser i Bergen gikk han fotolinjen ved Den Norske Filmskolen og kom ut våren 2018 med eksamensfilmen Boy Gets Eaten. Har siden den gang jobbet frilans i Oslo og skutt en rekke kortfilmer, musikkvideoer og reklamer.

Øyvind Svanes Lunde

Øyvind Svanes Lunde

Filmfotograf

Kultur

Musikalartist og stemmeskuespiller, bosatt i Oslo.

Silje Hagrim Dahl

Silje Hagrim Dahl

Skuespiller

Kultur

Ingrid er en av Norges få frilans fagottister med utdannelse fra København og London. Hun har bodd i Norge siden 2006 og har hele landet som arbeidsfelt hvor hun blir engasjert for kortere og lengre oppdrag i orkestre og ensemble. I 2014 startet hun treblåstrioen Taffelpikene som er en av Norges mest aktive kammerensemble med høy konsertaktivitet og et stort antall bestillingsverk i katalogen.


 Ingrid Åhlander Bennett

Ingrid Åhlander Bennett

Musiker

Kultur

Vokalist

Merethe Trøan er sanger, og sangcoach med base i Ottestad, midt imellom Hamar og Stange, Innlandet, og har Hamarregionen som arbeidsområde. Gjør også oppdrag andre steder i Norge.

Merethe Trøan

Merethe Trøan

Musiker / coach

Kultur

Hilde Dahl er en norsk musiker bosatt i Sandefjord. Hun arbeider freelance som sanger, artist og skuespiller, i tillegg til instruktørarbeid innen musikk, teater og revy.

Hennes første musikkalbum heter "Hope Is Happiness", hvor hun har satt melodier til eldre tekster av blant andre Edgar Allan Poe, Richard Le Gallienne og CJ Dennis.

Hilde Dahls orkester består av Snorre Kiil Saga, Sigmund Nilsen, Eivind Molden Norseng og Lars Støvland.

Hilde Dahl

Hilde Dahl

Musiker / dirigent

Kultur

Jonathan har Master i Geografi fra UiO og har fullført årsstudiet i Natur- og Kulturminneoppsyn. Han er sertifisert 'Senior Polar Guide' fra Polar Tourism Guide Association, godkjent Svalbard guide 'Sommer felt' og 'Vinter felt' fra Svalbard Guide Opplæringen, 'Turleder Hav' fra Norges Padleforbund, 'Wilderness first Responder' fra National Outdoor Leadership School og sertifisert båtfører etter 12-pax forskriften. Han er kjent med de fleste oppgaver innen polar feltarbeid året rundt, fra forskning og undervisning til reiseliv, film, oppsyn, søk- og redning. Når det trengs ekspertise og logistisk støtte til prosjekter utenfor allfarvei byr han på to tiår med erfaring.

Jonathan Teuchert

Jonathan Teuchert

Polarguide

Konsulent

Sanger / sangpedagog / musikkterapeut

Karoline Gjertsen er utdannet sangpedagog, med master i musikkterapi fra Norges Musikkhøgskole 2017. I tillegg har hun utdanning innen musikk og helse ved Musikkhøgskolen og Musikkvitenskap fra UiO. I 2014 ble hun autorisert lærer i Complete Vocal Technique fra Complete Vocal Institute i København. Og tiden før dette studerte hun utøvende populærmusikk ved NISS.

Karoline Gjertsen

Karoline Gjertsen

Musiker / sangpedagog / musikkterapeut

Kultur

Lysdesigner

Daniel er en freelance lysdesigner med over 15 års erfaring, som jobber hovedsakelig innen livesegmentet, men har også bred erfaring innen lysdesign for TV/skjerm, samt at han er ettertraktet innen eventmarkedet.

Med bakgrunn fra kunst og klesdesign ser han viktigheten av helheten i detaljene.

Daniel Sørensen

Daniel Sørensen

Lysdesigner

Kultur

Gustav Photography.

Originally from Chile, Gustavo is a Photographer and Graphic Designer that has lived 5 years in Norway as some time in Spain and Russia. From an early age he has been playing with cameras through his childhood and in every other stage of his life, even when he was in the law school and through the design school in Chile, he has been always having a camera in hand, with the years he noticed that he was actually more interested in photography than another things, through his life took photography classes, workshops.

Now in Norway he started working in a fish factory, to later move on as a graphic designer for some years, to finally take his passion seriously enough and become a photographer who works in daily basis with cars and products and taking landscape pictures during his free time going around the mountains.

Gustavo Vélez

Gustavo Vélez

Fotograf

Kultur

Trommeslager og pedagog

Hans Marius Indahl har studert ved Jazz og Rytmisk ved Agder Folkehøgskule og Populærmusikk ved NISS (Westerdals). Bor i Oslo og jobber som trommeslager og pedagog. Spiller for tiden med Anna of the North, Mimmi Tamba og Hege Bjerk – i tillegg til annet freelancearbeid. Skills: ableton, trommeslager, komponist, lærer, beatdesigner og turnéleder.

Hans Marius Indahl

Hans Marius Indahl

Musiker

Kultur

Fra journalist til humorist – og musikar

Finn Tokvam er journalist, musikar og forfattar. Han er busett i Bergen, der han jobbar som journalist og humorist i NRK, mellom anna i programpostane Radio Røynda og P.I.L.S. (Populærmusikk Ispedd Litt Sladder). Han er òg spaltist i Bergens Tidende og vokalist i populærorkesteret Finn Erix.

Finn leverer tekstar, held kåseri, intervjuar, leiar og underheld på konferansar, årsmøter, festmiddagar og julebord. Dette gjer han åleine, men også saman med populærorkesteret Finn-Erix, eller i duosamarbeid med Tarjei Strøm, Olav Stedje, Bård Ose, Ragnar Hovland, Frode Grytten, Claus Sellevoll m.fl.

Tokvam debuterte som forfattar i 2005, saman med kollega Halvor Folgerø, med romanen Tyl.

Finn Tokvam

Finn Tokvam

Journalist og underholder

Kultur

Christine Vatnøy, 30 år og bor i utkanten av Oslo. Jobber fulltid som senior kommunikasjonsrådgiver og samfunnskontakt hos Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS, og deltid som bryllupsfotograf.

Christine Marie Vatnøy

Christine Marie Vatnøy

Fotograf

Foto

Poplåter på jærsk

Hege Bjerk lager popmusikk på jærsk, og har bl.a utgitt to soloalbum; 'Kan me stoppa tiå' (2020) og 'Alt me drømme om' (2016). Hun er utdannet sanger ved Complete Vocal Institute (København) og Musikkteaterhøyskolen (Oslo), og er sertifisert sangpedagog i Complete Vocal Technique.

Hege Bjerkreim

Hege Bjerkreim

Musiker

Kultur